Inloggen

Nieuws

 

Nu exclusief verkrijgbaar bij MuseumGeschenken;

De collectie Meesterwerken!


MuseumGeschenken heeft in overleg met Rijksmuseum, Van Gogh Museum, Mauritshuis en Jheronimus Bosch Art Center, een prachtige collectie Meesterwerken geselecteerd.

Met de ‘state of the art’ 3D kaarten van MuseumGeschenken haalt u een bestseller naar uw museumwinkel. Een beleving van topstukken die ongekend is; stap binnen in de echte wereld van de kunstenaar!

Door de driedimensionale techniek op de juiste manier toe te passen, is het mogelijk om het beeld tot leven te brengen. Wat opvalt is dat details die doorgaans niet meteen in het oog springen, een extra dimensie krijgen. Er valt nog zoveel te ontdekken!

De collectie Meesterwerken is verkrijgbaar als 3D ansichtkaart, wenskaart met 3D magneet, 3D onderzetter, brillendoekje, boekenlegger, magneet en sleutelhanger met doming.

Laat MuseumGeschenken ook met u meedenken over de presentatie in de winkel. MuseumGeschenken adviseert en brengt graag de mogelijkheden voor u in kaart.

Kijk in de catalogus bij collectie Meesterwerken voor het complete overzicht.

  collectie Meesterwerken
 

QR-code brengt uw museum tot leven!
 

Het lijkt alsof de QR-code in Nederland wat in onmin is geraakt. Door minder geslaagde toepassingen en vooral geen aansprekende content is de realiteit dat de QR-code wel wordt herkend maar er geen moeite wordt genomen om de code daadwerkelijk te scannen. Heel jammer en een gemiste kans!

Het eenvoudige gebruik en de grote herkenbaarheid maken de QR-code tot een tool die breed ingezet kan worden mits er goed over de content wordt nagedacht. Heeft deze content toegevoegde waarde voor de gebruiker. De toepassingen kunnen actiematig zijn en uitdagen tot een vervolgstap (call-to-action) of meer gericht op het verstrekken van informatie.

Met name het delen van informatie met behulp van de QR-code is voor musea een geweldig instrument! Door digitaal informatie beschikbaar te stellen kan de bezoeker wanneer het hem of haar uitkomt, de keuze maken hier gebruik van te maken. En het museum heeft daarmee invloed op het gedrag van de bezoeker. Dus maak uw museum tablet- en smartphoneproof!

Wij helpen u graag de QR-code op een goede manier te integreren in uw producten.

   QR-code

 

Uitgeverij Van der Meulen lanceert museumgeschenken.nl
 

Uitgeverij Van der Meulen BV is een bedrijf waarvan de oorsprong teruggaat tot 1880! Een bedrijfsontwikkeling van de ouderwetse platencamera met lokale zwart-wit kaarten tot een modern en landelijk opererende uitgever.

De uitgeverij is gespecialiseerd in het uitgeven van toeristische ansichtkaarten en souvenirs van plaatsen in heel Nederland. Er is een compleet unieke en actuele beeldbank die door de fotodienst voortdurend wordt uitgebreid.

Naast het uitgeven van ansichtkaarten begeeft het bedrijf zich al jaren in de markt van relatie- en promotionele artikelen. Onderscheidend daarbij is dat er veelal in eigen beheer wordt geproduceerd. Dit maakt dat de kwaliteit gegarandeerd hoog is, kleine oplagen interessant zijn en er maatwerk kan worden geleverd. Met een volwaardige team vormgevers is het mogelijk om een uniek product of productlijn te maken.

Museumgeschenken.nl is ontstaan uit de gedachte om voor de specifieke markt van musea ook een specifieke oplossing te bedenken als het gaat om geschenken. Kennis van de markt, meedenken, oplossingen bieden zijn daarbij kernbegrippen. Persoonlijk contact is voor ons de basis voor heldere communicatie. Wij komen graag naar u toe!

 

   museumgeschenken